Despre noi

Împreună construim un mediu sănătos și educativ

Ascultăm, învățăm și acționăm! Suntem o echipă de profesioniști, mai puternică, dar și mai mare. Suntem LEMONAID! Fă-ne alegerea ta!

În prezent, ritmul cotidian alert pune accent pe eficientizarea resurselor, astfel încât să beneficiem de un mediu personal și profesional, accesibil și simplu de utilizat. Pentru lemonaid comunicarea este cea mai importantă legătură dintre experiență, valoare, calitate și inovație. Suntem în contact direct cu chiriașii dumneavoastră și intervenim prompt când suntem solicitați, așa că aveți toate motivele să alegeți LEMONAID – servicii de administrare proprietăți.

De peste cinci ani am format o suită puternică de profesioniști a căror super putere este să ajute persoanele fizice și întreprinderile să navigheze printre hățișurile serviciilor imobiliare, unde fără un contract cu clauze adaptate și explicate, în cele mai multe cazuri, stârnește conflicte și situații problematice. Astfel, printr-un sistem integrat de servicii de administrare imobile, gestionăm relația proprietarilor cu chiriași și furnizori, eficientizând viața clienților și eliminând stresul care implică găsirea chiriașului ideal.

Lemonaid este prima firmă din Timiș de management proprietate care identifică soluții inovatoare constant și propune metode sistematizate de administrare imobile și gestionare de proprietăți. Contează pe noi, de la verificarea chiriașului, pregătirea întregii documentații aferente și efectuarea de inspecții periodice și reparații – toate acestea formează obiectivul comun: crearea unei relații de transparență și siguranță între proprietar și chiriaș. De aceea, ținem să precizăm că scopul nostru principal este evitarea litigiilor apărute ca urmare a riscurilor asociate relațiilor contractuale necorespunzătoare.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare despre activitățile oferite de societatea noastră. Obține mai mult de la proprietatea ta! LEMONAID administrare proprietăți este alegerea ta! Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: +40 748 012 281 sau office@lemonaid.ro.

LEMONAID este partenerul tău durabil pentru servicii de administrare proprietăți!

Lemonaid, construiești soluții palpabile pentru un viitor stabil!

Gabriel Olteanu<br>Property Manager
Gabriel Olteanu
Property Manager
Gabriel Olteanu
Property Manager


Raluca Jurca<br>Community manager
Raluca Jurca
Community manager
Raluca Jurca
Community manager


Andrei Molnar<br>Co-Founder
Andrei Molnar
Co-Founder
Andrei Molnar
Co-Founder


Emil Teodorescu<br>Maintenance department
Emil Teodorescu
Maintenance department
Emil Teodorescu
Maintenance department


Noemi Andrasy<br>Administrative manager
Noemi Andrasy
Administrative manager
Noemi Andrasy
Administrative manager


Mihai Iordache <br>Cleaning - IMR ALLEMA CLEANING
Mihai Iordache
Cleaning - IMR ALLEMA CLEANING
Mihai Iordache
Cleaning - IMR ALLEMA CLEANING


Ramona Iordache<br>Cleaning – IMR ALLEMA CLEANING
Ramona Iordache
Cleaning – IMR ALLEMA CLEANING
Ramona Iordache
Cleaning – IMR ALLEMA CLEANING


Facebook LinkedIn Youtube Instagram
CERE OFERTA!
Completeaza formularul si vei fi contactati in cel mai scurt timp de catre unul dintre agentii nostri.
lemonaid
Cloverkey S.r.l.
J35/459/2018 , CUI 38849365
Email
SUPORT CLIENTI
office@lemonaid.ro