Testimoniale
Olimpiu Trausan
Olimpiu Trausan

Având un apartament în Timișoara și fiind plecat din țară am ezitat să-l închiriez pentru mai mult timp, deoarece îmi era greu să-l administrez, să mă ocup de chiriași, reparații etc. Am descoperit Lemonaid online și în urma review-urilor excelente i-am contactat. A fost alegerea perfectă și sunt extrem de mulțumit de serviciile oferite. Lemonaid s-au ocupat practic de tot și m-au informat & consiliat la fiecare pas: promovare, preț, au găsit chiriași, zugrăvit, modificări, reparații etc. Pe scurt: seriozitate, competență, comunicare și o soluție de administrare completă.
Ramon Năstase
Ramon Năstase

Una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut pe plan profesional. Au mers până în pânzele albe pentru a mă ajuta să-mi ating obiectivele: de la pregătirea/recondiționarea apartamentului, găsirea chiriașilor potriviți, intermedierea discuțiilor, chiar și vânzarea apartamentului într-un timp record. In concluzie: Recomand cu mare drag pentru: - Calitate foarte bună a serviciilor.- Comunicare eficientă și rapidă.- Rezultatele obținute.
Romeo Florea
Romeo Florea

Soluția perfectă pentru închirierea unui imobil la distanță, după experiențe neplăcute avute în ceea ce privește închirierea unor imobile prin agenții imobiliare, care nu oferă servicii de administrare și mentenanță și de cele mai multe ori nu sunt atente și nici interesate de trierea clientelei, Lemonaid este pentru mine soluția perfectă. Procesul de preluare a apartamentului din Timișoara a fost unul simplu și rapid (în cazul meu, a doua zi după ce am devenit proprietar). Am fost plăcut surprins de modul în care au făcut publicitate acestui apartament (fotografii aproape artistice, descrierea acurată și completă) și de seriozitatea cu care au selecționat și recomandat potențialii clienți. După acest pas, bunul a devenit o sursă de venit pasiv. Interacțiunea cu Lemonaid a fost una cursivă și minimală: discuții la obiect, fără prea multe explicații și detalii inutile, care în fapt sunt consumatoare de timp și energie. Asta denotă profesionalism și experiență atât în ceea ce privește cadrul legal cât și în ceea ce privește activitatea imobiliară și administrarea de bunuri.
Ioana Stevin
Ioana Stevin

Cooperation with Lemonaid simplified our life! Owning properties in Timisoara/Romania and living abroad was, to put it nice, difficult. Reality was: phone calls announcing burning issues from tenants and no way to solve it from distance. Once we started cooperation with Lemonaid, it all became doable. Their employees and owners are quick on addressing tenants problems and a pleasure to work with. They are instrumental in closing gaps in between rental contracts, well connected with local market and authorities. The partners we need as we consider to grow number of properties in Romania.
Raluca Lupulescu
Raluca Lupulescu

Acum un an eram în căutarea unei soluții pentru administrarea apartamentului din România (Timișoara). Nelocuind în țară îmi era extrem de greu să urmăresc dacă chiriașii plătesc la timp utilitățile, dacă păstrează locuința curată și îngrijită, dacă ceva necesită reparații, îmi era peste mână să mă ocup de organizare.  Din momentul în care i-am contactat totul a decurs ușor și mi-au câștigat încrederea din primul moment. Ei s-au ocupat de renovarea completă a apartamentului, cu ajutorul colaboratorilor lor, de găsirea chiriașilor, urmăresc plățile utilităților pentru imobil, ori de câte ori l-am contactat pe Gabriel a răspuns prompt solicitărilor sau a găsit soluția cea mai bună pentru problemă. Și ceea ce e cel mai important pentru mine: eu nu trebuie să țin legătura cu chiriașii sau să îmi mai fac griji pentru că știu că administrarea apartamentului e pe mâini bune și de încredere! Lemonaid mi-a făcut viața mai ușoară! Ii recomand 100%!
Dr. Emil Wirsz
Dr. Emil Wirsz

Sunt foarte impresionat de serviciile oferite de Lemonaid. Profesionalitatea teamului este exemplară în toate serviciile ce mi se oferă: alegerea clienților, managementul chiriei și a utilităților și totodată întreținerea impecabilă, indiferent dacă este vorba despre predarea, preluarea apartamentelor sau reparații dacă este cazul.
Radu Cojocaru
Radu Cojocaru

Am căutat multă vreme o companie serioasă, care poate prelua integral (și legal) managementul apartamentului pe care l-am dat spre închiriere. M-am bucurat când am descoperit Lemonaid și la 1 an de când am început colaborarea pot să spun cu toată încrederea că am făcut alegerea potrivită. În sfârșit venitul din închiriere e cu adevărat pasiv!
Flavius Oprișan - Easy Recruiting
Flavius Oprișan - Easy Recruiting

I've been working with Lemonaid for about 2.5 years now. This year I've added a second location and they are just amazing. I mean I've had some issues with a fence and I told them about it late Friday afternoon and Saturday morning someone came and fixed it. Everything I ever needed fixing they are just a phone call away.
Alexandru Almăjan
Alexandru Almăjan

Oameni profesioniști și pasionați de ceea ce fac. Recomand cu încredere serviciile lor.
Andrei Bobar
Andrei Bobar

Excellent service received from Lemonaid property management.
Facebook LinkedIn Youtube Instagram
CERE OFERTA!
Completeaza formularul si vei fi contactati in cel mai scurt timp de catre unul dintre agentii nostri.
lemonaid
Cloverkey S.r.l.
J35/459/2018 , CUI 38849365
Email
SUPORT CLIENTI
office@lemonaid.ro